Menu:

Forsiden

Badeland i Danmark

Badeland - Lalandia tilbud

Fly-rejser

Katalog

Hotel

Ski rejser

Sommerhus

Weekend/mini

Luksus Camping

BytBolig

Afbudsrejser

Div. Rejser.

RejseBøger

Billig biludlejning på ferien.

Forretningsrejse tilbud

 

Partner:

Slips - køb online

 

Århus Charter

Lån til ferie

Udsalg og Lagersalg i Danmark

Billige Printerpatroner

Nyhedsbrev

Kontakt os

 

Unavngivet

Luksushuse.dk 

 


Rejsetilbud

Lalandia Tilbud

 

Lalandia: Book en dejlig familieferie i Lalandia i Rødby
Book en dejlig familieferie i Lalandia i Rødby. Sommerferie for 4 pers. fra kun 1250 kr./nat. Bestil nu og få 500 kr. til sport og aktiviteter.

Lalandia er feriecentre i Rødby på Lolland samt i den jyske by Billund. Feriecentrene er ejet af Parken Sport og Entertainment A/S

 

Lalandia er feriecentre i Rødby på Lolland samt i den jyske by Billund. Feriecentrene er ejet af Parken Sport og Entertainment A/S. Feriecentrene består af forskellige feriehuse, du kan leje igennem Lalandia, og til feriehusene er der tilknyttet mange gratis faciliteter som f.eks. legelande, bowling, badeland, sportshaller, butikker, restauranter og meget mere for hele familien. Lalandia i Rødby er det mest kendte af de to ferie centre, da dette er det ældste feriecenter. I Rødby er badelandet et af de største i Nordeuropa, hvilket betyder, at der kommer rigtig mange turister fra hele Europa. Lalandia i Billund er stadigvæk et nyt center, da det først åbnede i slutningen af april måned 2009.

Feriehusene

Feriehusene du kan leje gennem Lalandia indeholder stort set alt, hvad du får brug for i løbet af din ferie eller miniferie i Lalandia. Du skal dog altid huske håndklæder og sengelinned, men der er både dyner og puder i husene. Hvis du vil have dit kæledyr med, kan dette godt lade sig gøre mod betaling på 135 kr. pr. kæledyr, men du må dog kun have max 2 dyr med, og du skal altid meddele det til Lalandia ved bestilling. Når du ankommer til Lalandia kan du først overtage det lejede feriehus fra kl. 15, og du skal være ude af huset igen senest kl. 10 på afrejse dagen.

Faciliteter

Der er rigtig god mulighed for at få en dejlig og afslappende ferie, og hvis du vælger Lalandia i Rødby, er der ikke langt til Tyskland, hvor du nemt kan tage en smuttur og handle lidt. Herudover er stranden i Rødby et godt alternativ, hvis vejret er rigtig varmt, og du ikke lige har lyst til at benytte Lalandias vandland. Er du på ferie i Lalandia i Billund kan du med glæde tage en tur i Legoland, som ligger ikke ret langt fra Lalandia.

 

En ferie i Lalandia er den ideelle ferie for børnefamilierne, da der er en masse aktiviteter, som vil falde i børnenes smag. Her kan bl.a. nævnes de store lege- og badeland, hvor børnene har gode muligheder for at få brændt en masse energi af. I Rødby kan du bl.a. også være med til at bage boller, koge bolsjer, graveguld, eller du kan være aktiv med bowling, golf, bueskydning, fodbold, volleyball, basketball og badminton. Børnene kan blive malet i ansigtet, og der er også lavet børnediskoteker, hvor dine børn kan hygge sig med de andre feriegæster. Hos Lalandia i Billund er der selvfølgelig også en lang række af aktiviteter, og mange af aktiviteterne går i igen, så du kan opleve de samme ting som i Rødby.

Både i Lalandia i Rødby og i Billund findes der flere forskellige butikker. Du kan bl.a. handle almindelige føde- og dagligvarer, tøj, sportsting samt lys og brugskunst. Du kan desuden finde en lang række bageri- og kioskvarer. Du finder selvfølgelig også restauranter, og du kan mange forskellige måltider, om du så har lyst til pizza eller en god steak og en flaske rødvin.

 

 

Rejsetilbud

Rejsemål:
Amsterdam
Berlin
Budapest
Dublin
Firenze
Gran Canaria
Kreta
Korfu
London
Lissabon
New York
Nice
Paris
Prag
Rom
SanFrancisco
Venedig
The Garda Village
Hotel i Barcelona
Hamburg Tyskland
 

Rejs fra Hamburg

Lalandia tilbud

Badeland i Nordtyskland

Lalandia

Mols-Linien

FDM

Vigsø Badeland

Badeland Weissenhäuser strand

Badeland Van der Valk Resort Linstow

Lej et sommerhus

Falk Lauritsen Rejser

Spar 25% på vinterferien
Strandhotellerne -Nu Dayz
Thinggaard rejser

Andet rejse info:
Tidsforskel på rejser
Biludlejning i ferien
Forretningsrejse
Valutakurser
DSB Orange
Efterårsferie 2019
Mit fly er forsinket, få penge tilbage

Printerpatroner

 

 

Denne side er reklamefinansieret og drives af MoreMedia Aps. 

Privatlivspolitik

Denne hjemmeside er en reklamefinansieret service.

 

2022 Disneyland Paris tilbud
Få det bedste tilbud fra Disneyland lige NU.

Tips og trick til billig rejse til Disneyland Paris

Gør et kup!

 

 

 

 

 

Guide!

Guide -Få mere tid i Forlystelsesparker
 

Guide til forskellige rejsemål

 

 

Biludlejning på ferien, Bestil hjemmefra....
Tjek priser her:

 

Tidsforskel

Beregn afstand

Beregn valuta

Find et lån til din næste ferie
Søg lån her!

Billige Printerpatroner:

Skal du bruge nyt blæk eller toner til din printer, så kig forbi Tonerland.dk Du får billige priser og god service.

Billig blæk og toner -Klik her!